byggestyring

 

 

Vores kunder har fra tid til anden behov for at bygge om eller til. Nogle skal have flyttet en skillevæg, indrettet et kontor, mens andre skal have lavet en tilbygning.
 
Derfor tilbyder vi som en del af vores Facility Management-ydelser Byggestyring af vores kunders byggeopgaver.
 
Når vores kunder får brug for Byggestyring, er det fordi, der ofte skal søges om byggetilladelse, laves nye tegninger, udarbejdes en projektbeskrivelse og tidsplan. Herudover rummer en Byggestyring en eventuel finansieringsplan og rekvirering af håndværkere, som løbende skal have et råd med på vejen om det fælles mål.
 
Fordelen for vores kunder ved at bruge os til deres Byggestyring er, at vi allerede kender deres ejendomme, og at de får tilknyttet den samme kontaktperson på Byggestyringssagen, som i forvejen er deres kontaktperson på ejendommene. Herudover står vi også som garant for at opgaven, og for at arbejdet udføres forsvarligt og i henhold til gældende lovgivning.
 
Vores Byggestyrings succeskriterium er, når vores kunder oplever en velkoordineret byggesag, der holder sig inden for beløbs- og tidsrammen, og som ikke giver anledning til nævneværdige forstyrrelser.
 
Vores Byggestyring foreslås kombineret med vores andre Serviceydelser : Facility ServiceBudgetterBygningsgennemgang og Tillægsydelser : AdministrationKantineVagt, Vinterservice og Rengøring og Vinduespolering.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.