bygningsgennemgang

 

 

Bygningsgennemgang 
Når vi laver Bygningsgennemgang for vores kunder, sørger vi først og fremmest for at skabe et samlet overblik over opgaven.
 
Til brug for Bygningsgennemgangen indhenter vi tegninger hos kommunen og efter en visuel besigtigelse af de registrerede anlæg og installationer, konstruktioner og bygningsdele, udarbejder vi en Bygningsgennemgangsrapport.
 
Vores kunder får også ved en Bygningsgennemgang gennemgået tag, døre, vinduer, lofter, sokler, facade, belægninger for at undersøge den generelle tilstand.
 
I den endelige rapport for Bygningsgennemgang sørger vi for at beskrive hvilke mangelarbejder, udbedringer eller undersøgelser, vi mener er nødvendige, for at vores kunder kan opretholde deres ejendom i en god og forsvarlig stand.
 
Vi foretager ikke ”hultagning” (fysiske prøver) men vedlægger naturligvis fotodokumentation.
 
Efter vi har udarbejdet rapport for Bygningsgennemgang, kan vi sørge for at få tilbud hjem på de eventuelt efterfølgende arbejder, vores kunder vælger at udføre.
 
1, 5 eller 10 års budget

Vores kunders rapport for Bygningsgennemgang danner grundlag for at udarbejde et 1, 5 eller 10 års budget for deres ejendomme.

 
Disse budgetter indeholder oplysninger om almindelige vedligeholdelses- og opretningsomkostninger samt ekstraordinære renoveringsomkostninger på deres ejendomme over en 1-, 5- eller 10-årig periode.
 
Ligesom med rapport for Bygningsgennemgang kan vi sørge for at få tilbud hjem på de eventuelt efterfølgende arbejder, der bør udføres.
 
 
Vores Bygningsgennemgang foreslås kombineret med vores andre Serviceydelser : Facility ServiceByggestyringBudgetter og Tillægsydelser : AdministrationKantineVagt, Vinterservice og Rengøring og Vinduespolering.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.