Facility Management

 

 

Facility Management handler for vores kunder om at købe sig tid og ro til deres kerneforretning.
 
Vi kender alt til Facility Management inden for ejendomsdrift. Derfor hjælper vi vores kunder med at friholde dem for tids- og ressourcekrævende Facility Management-opgaver, som er nødvendige at udføre, men som er svære at få tid til at passe ind i en travl hverdag.
 
Vi tager hånd om mange forskelligartede Facility Management-opgaver inden for ejendomsrelaterede services, og vores fokus er at levere kompetencer. Det betyder, at vi fra opgave til opgave vurderer vores kunders behov, så vi sammen kan vælge den rigtige løsning og den rigtige medarbejderindsats til opgaven.
 
Det indebærer, at vi som udgangspunkt ikke bare sørger for at klare Facility Management-opgaven, men også at vi har den rette faglige kompetence og en indbygget fornemmelse af, at Vi er forskellen på, om vores kunder har en velfungerende og funktionsdygtig ejendom.
 
Da vores kunder ofte har brug for kun at have en Facility Management-udbyder på samtlige opgaver, udbygger vi vores Facility Management-koncept lige så hurtigt, som vores kunder får nye behov.
 
 
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.