Hvem er vi

 

 

Vi er 70 glade medarbejdere, som på 36. år udfører Facility Management-opgaver for en lang række tilfredse kunder over hele landet.
 

Både vores Sjællands- og Jyllandskontor har succes med at servicere 260 ejendomme.

 
Vi skiller os ud ved at kende vores kunder ved navn og ved at være en af de få virksomheder, som har Facility Management som primært arbejdsområde. Det betyder i praksis, at vi udelukkende koncentrerer os om at servicere vores kunder, så de oplever en smidig, hurtig og kompetent service.
 
Dagligt påtager vi os mange forskelligartede opgaver og har et indgående kendskab til og overblik over vores kunders ejendomme. Serviceydelser igangsættes fra dag til dag, og vi bliver ikke belastet af træge kommandoveje eller tunge arbejdsprocedurer.
 
Vi udfører, leder, undersøger og udvikler os hele tiden.
Vi har fingeren på pulsen og sørger for løbende efteruddannelse.
Sådan mener vi, at vores kunder kan drage mest nytte af os.
 

Vi rummer en tillid, der skaber smidighed og arbejdsglæde, som resulterer i et dynamisk og fantastisk samarbejde både internt, med vores samarbejdspartnere og med vores kunder.

 
Vores handlekraft, herunder engagement og ansvarsfølelse, kommer derfor naturligt, og vi tilpasser os vores kunders ønsker, fordi vi forstår, at Vi er forskellen.
 
 
Læs også om vores HistorieMission og Vision.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.