Kantine

 

 

Vi driver kantiner med glæde og forkæler vores kunder med dejlig mad - serveret på stedet.
 
Vores Kantiner tilpasses vores kunders ønsker, og vi har derfor ikke nogen pakkeløsning.
 
Vi er klar over, at der stilles mange krav til en veldrevet Kantine, og vi har derfor fokus på, at vores kunders behov og madvaner kan ændre sig. Af samme årsag bruger vi meget tid på at forny os, finde på menuer og lækre anretninger, som henvender sig alsidigt.
 
Og vi vægter kantinemadens smag højt!
 
Vores kunder skal have mad, der smager dejligt, og som giver energi. Derfor gør vi os umage for at skabe variation og for at servere den ultimative madglæde.
 
Vi kan også anrette til møder og morgenmad eller byde på lækre mellemmåltider.
 
Selvfølgelig oplever vi, at der er flere forskellige fortolkninger af en god kantineordning, og derfor bruger vi altid den nødvendige tid på at finjustere på vores mad, så vores kunder kan fornemme overensstemmelsen mellem deres forventninger, og dét de ser og ikke mindst smager.

 

 

 
Vores Kantine kombineres med en eller flere af vores andre Serviceydelser : Facility ServiceByggestyringBudgetter og Bygningsgennemgang og eventuelt Tillægsydelser : AdministrationVagtVinterservice og Rengøring og Vinduespolering.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.