Vagt

 

 

Vagttelefon
Som supplement til vores daglige Facility Management kan vores kunder abonnere på vores bemandede Vagttelefon.
 

Her sidder erfarne telefonvagter klar til at tage imod vores kunders opkald for at støtte dem i enhver opstået situation. Vagterne vil iværksætte de nødvendige tiltag og kontakte de rette personer.

 
Vores abonnerende andelsbolig- og ejerforeningskunder har adgang til vores Vagttelefon hele døgnet.
 
Vores abonnerende erhvervskunder vil fra kl. 8:00 - 16:00 få assistance fra vores Forvaltere / viceværter og/eller Driftsledere og efter kl. 16:00 vil de få den fornødne hjælp fra Vagttelefonen.
 
Meldinger fra Vagttelefonen bliver drøftet med vores kunder efter aftale.
 
Servicen er selvfølgelig også gældende i weekender og på helligdage.

 

 
 
 
Vagt-email

Vores abonnerende kunder får adgang til egen emailadresse, hvor de kan skrive med den ansvarlige forvalter / vicevært.

 
Den kan benyttes ligesom vagttelefonen, dog ikke ved akutte behov, i weekender, på helligdage eller i andre situationer, hvor der forventes et svar inden for meget kort tid.
 
Meldinger fra vagt-emailen bliver drøftet med vores kunder efter aftale.
 
Eksisterende vagt-email-adresser.

 

 

Vagtordning

 

Med vores forskellige løsninger på vagtordninger, kan vi sørge for at give vores kunder tryghed i hverdagen.
 

Vores kunder er selv med til at fastlægge et niveau for sikringen af deres ejendomme og kan vælge en fast åbne- eller lukkeordning og/eller en sikring inden for forskellige tidsintervaller døgnet rundt.

 
Når vores kunder sikrer sig på denne måde, kan vi også sørge for at alarmere før eventuelle skader udvikler sig og for at udøve en præventiv effekt på indbrudstyve
 
Oftest har vores kunder brug for, at vi til- og frakobler alarmer, går vagtrunder, fører tilsyn med specifikke områder og kontrollerer flugtveje. Herudover også at vi udfører kontrol af, om døre og vinduer er lukkede, og at der ikke er tegn på hærværk og indbrud eller forsyningssvigt.
 
 
Vores Vagt kombineres med en eller flere af vores andre Serviceydelser : Facility ServiceByggestyringBudgetter og Bygningsgennemgang og eventuelt Tillægsydelser : AdministrationKantineVinterservice og Rengøring og Vinduespolering.
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.